diumenge, 26 d’abril del 2015

Arrossars inundats

Ruta Aldea - Penyíscola






A les 7 del matí ens reunim al camp de l'Aldea i després de coneixer un nou company de vol i fer les pressentacions, ens disposem a preparar els equips. A les 7'36 ja estic en l'aire des de on veig com surt el nou company Victor. Tot i que tenia la vela mal direccionada al vent, no te problemes per sortir. En tercer lloc ho fa Manel i es en aquell moment que ens posem direcció a la ruta ja que Carlos ho ha intentan varios cops i no te forma de sortir. La ruta està marcada per unes "balisses " que Manel previament ja havia estudiat tenint en compte una possible parada de motor i que els vents fossin mes exigents. Ens direccionem cap Amposta i per sobre de l'AP7. en creuar el riu, soc adelantat pels companys ja que porten una vela reflex i es des de aquell moment que em deixen sol i prenen camí cap Freginals. Passem per sobre del aeródrom de Ulldecona i seguint la autopista fins a Benicarló on en arrivar al centre comercial, ens direccionem cap a la platja. Es en este moment que sento per radio a Carlos. El company hem comuníca que per fi a sortit de l'Aldea i que ja está per Freginals. En arrivar a benicarló també veig a Victor que m'espera ja que ha perdut a Manel. Tenin en compte que erem 4, podriem dir que la ruta ha estat en solitari ja que no portaven radio i qui la duia no li funcionava. 
En arrivar a la zona establerta veig al meu germà amb la manega a la platja pera poder aterrar amb garanties. Un cop a terra els tres i recullint l'equip, sentim arrivar a Carlos que també ho fa.
Recollit els equips,amb els vehicles que ens han acompanyat des de terra, anem a esmorzar on contem les nostres proeses i fem entrega dels dessitjos de les nostres properes aventures.

Ha estat una ruta cómoda i molt segura. La meteo també ha colaborat pera que així sigui.