diumenge, 26 de febrer del 2012

Crónica del dia

Avui m'he llevat a les 6.30 (com cuasi tots els dies) ja que el sol molesta. Cuant era petit vaig descobrir que el sol sortia per Riomar i es ponia als ports. Amb un viatge a galicia  vaig vore que es ponia al mar (lògit, torna allà d'on surt. Dons bé, jo soc a l'altra part d'este mar i he vist que es pon detràs de la via del tren de Miramar. Este poble te via, estació i andanes tot i que no té tren. Jo crec que això de la via es una tapadera pera que la gent dexi dormir tranquil el sol.
Una abraçada
Els venedors van amb carros passejant per l'avinguda així aumenten l'atenció de la gent.
Para els que sigueu dislexis com jo, os puc dir que no es un lloc on naixen nens (crec) ni un lloc gegantí de culte al morts en aigua sinó una "pileta" molt gran (piscina)
Aqui hi ha 1/2 kg de gelat amb 3 sabors diferents i costa 3 euros. Si mireu a sota la taula està la bota per que tingueu referència de les dimencions. Es esquisit i dura entre 15 i 20 minuts (depent lo bo que estigue)
Ous del cargol poma, està ple!!!. Tranquis que me dessinfectaré abans d'arrivar


"Crònica del dia"

Quina humitat, tot el dia plovent y cuant ja comença a foquejar para. Bé ja tinc escusa per anar a fer un tom i com cada dia a fer el meu gelat. Em sento com el protagonista de "Sin noticias de Gurb" encara que jo sustitueixo els xurros per le meva dosi de gelat. No hi han massa novetats però os puc deleitar amb algunes imatges d'ahir pels fantàstics jardins.

Salut