dijous, 23 de febrer del 2012


Estic intentant netejar un apartament i es per això que he anat a la botiga a comprar una escombra, lleixiu, molt lleixiu, un poval, neteja terres, mes lleixiu, draps i sorpresa!!! tenen neteja terres però no tenen fregones, motxos o cap símil que pugués explicar per definir l'aparell màgil del cual no puc disposar. Després de molt preguntar fins i tot per ferreteries un senyor em diu
AAAAAAHHHH vos buscais cabeza de bruuuuja!!!
siiii porfavor vendame una.
Lo sieeento señor, acá no hay eeeeso.
Y como límpian el suelo?
Con la escoba y agua y yá!!.

Per això als locals de menjar està sempre plé de gent que algún dia va entrar .....
Avui m'he llevat a les 7,00 però a les 4,30 ja era despert per que Raul (l'amo del hostal) s'ha posat a vorer la tele i pel que sembla es sort. En aquest moments estic esperant el cafè en llet per esmorzar i ja fa 30 minuts que a marxat Raul a buscar el necessari per tenir els ingredients, llet o cafè. Aprofito per fer aquest redactat.

Salut

Este matí m'he llevat ben d'hora, ben d'hora, ben d'hora (com diu lo mister) per esmorsar i anar a la terminal de bus o tren peró anant cap allà m'han informat que els trens no harriven a Miramar i que tindria que agafar un bus així que he desidit anar directament a buscar aquest. he comprat el billet a les 8,45 per agafar  el bus que surt a les 7,55 i que finalment a sortit a les 9,15. Fent peripécies en la càmara he pogut fer fotos que penjaré al blog "cebollavolador.blogspot.com· on podreu seguir les croniques i "afotos". En arrivar al destí he buscat l'hotel i he anat a fer un vol per la ciutat, un lloc molt bonic i turistic. He rebut la noticia de l'accident de tren i per sort jo m'he enterat a la tarde. 

Una abraçada