diumenge, 19 d’octubre del 2014

Guiamets-Pla de Santa Maria

Eren les 7,30 del matí quant ens trobem al camp dels Guiamets per enlairar-nos.  La rosada oblica o posar una lona al terra i aixó ens obliga a sortir un i després preparar l'altre. Malaugradament feia poc vent pero era canviant. El company ho prova en primer lloc i amb vent de cua no ha pugut sortir ja que el camp se li acabava i encara no aixecava els peus de terra. Després ho hem tornat a provar i tot i que el vent no estava enfocat a la nostra línea de sortida, ho hem aconseguit.

A dalt el temps era suau i amb bona visibilitat. Hem agafat altura per ririgir-nos al port de la Teixeta on estaba mes mogut i on el company ha agut de girar per agafar mes altura.  Després d'aconseguir superar aquest pas, ens hem dirigit cap a la serra de Prades i passant pels seus poblets fins que a l'altura de La Riva hem trencat en direcció al Pla de Santa Maria on em aterrat després de dos hores de vol suau.

Un controlador de pista ens ha convidad a fer l'inscripció per poder esmorzar de forma gratuita i ha sigut en aquell moment quant un Pendular s'ha estrellat i el acompanyant ha mort mentre que el pilot ha sigut retirat amb helicopter.

Una tragedia després de un dia que com pocs ens havia oferit la meteo en altres fires del vent.